keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Huone muuttuu asujansa mukaan.

Täällä taas.
Lapset kasvaa ja elämä rullaa eteenpäin, välillä niin kiireellä että ei perässä pysy. Valkoisten haaveiden talossa on taas myllätty huonejärjestyksiä uusiksi.
Kuopus täyttää kesän jälkeen JO neljä vuotta, mihin tämä aika menee?
Juurihan sen pikkupalleron kanssa tultiin synnäriltä kotiin. 
Perheen kahdella tytöllä on siis ollut yhteinen pieni huone mihin on ängetty molempien lelut ja tavarat mitä erikoisimmin ratkaisuin. Nyt oli aika ryhtyä tuumasta toimeen. Keskimmäinen tempperamenttitytsykkä aloittaa syksyllä koulun ja tarvitsee "omaa tilaa". 
Perheessä asustanut sijoitus konna on saanut elellä omassa rauhassaan "työhuoneessa", minne on vain kasattu erinäistä roinaa tässä vuosien varrella. Työhuone on meidän oma kaatopaikka. Tavarat jotka ovat syystä tai toisesta poistettu muutoin käytössä olevista tiloista kulkeutuivat sinne. Siellä ei kukaan juurikaan aikaansa viettänyt ja huone sai pölyttyä rauhassa. Kunnes tämä emäntä sai älyväläyksen.
Konna muutti Turkuun uusille omistajilleen ja päivässä tyhjennettiin koko työhuone. Seinät pestiin ja listat irroitettiin. Kuopus pääsi itse mukaan tapettikauppaan valikoimaan mieleistään. Selvyys oli että pienessä huoneessa 3 seinää maalattaisiin valkoisella ja yhdelle seinälle neiti saisi valikoida tapetin. Useita tapetteja läpikoluttuamme löysimme kuitenkin RTV:stä ihana pöllötapetin joka kelpasi neidille (ja äidillekkin). Yhdessä viikonlopussa huone maalattiin ja tapetoitiin ja päästiin kalustamaan. Ai että, kyllä nyt kelpaa pikku-neidin unelmoida omassa huoneessaan.


Voitteko kuvitella että vielä viikko sitten tässä huoneessa oli siniset seinät, mäntylistat ja tämä oli täynnä erinäisiä huonekaluja :)
Kyllä nyt kelpaa todentotta leikkiä ja temppuilla. Huomenna suunnataan hakemaan vielä puolapuut pöllöseinälle, niin kelpaa sitten pöllöillä siinä :)
Jonkun sortin keinu minua vielä mietityttää että saisikos johonkin laitettua kivasti. 
Ihana mintunvärinen matto sattui yhtenä yönä silmiini H&M verkkokaupasta ja en voinut vastustaa sitä, jotenkin se oli kuin tehty tähän huoneeseen. Ja on siinä kuulkaas parin päivän aikana hypittykkin, niin lapset kuin aikuisetkin. Nyt jostain tarvitsisi löytää kivoja tyynyjä neidin sänkyyn, onko ehdotuksia mistä löytyisi tähän värimaailmaan sopivia?

Mitäs muuten tykkäätte? Onko lapsellinen ja hempeä? Todella outoa koska muutoin on kotona aika musta-valko-harmaata ja yksi huone on nyt tälläinen pastelliunelma. Tämmöisiä touhuja meillä, hyvää yötä kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)