keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Keskiviikon kekkalointeja

Tänään piti olla työharjoittelussa iltavuoro mutta ohjaajani kanssa päädyttiin pieniin työvuoro muutoksiin ja mulle tulikin vapaapäivä! HipHurraa! Aamupäivä sisälsi kaffettelua rakkaan ystävän luona ja ulkoilua kuopuksen kanssa. 
Ja joku kumma siivouskärpänen puraisi peffaan ja alkoi älytön hullunmylly kun pistettiin siivoten. 
Ja mikäs sen mukavampaa kuin nauttia takkatulen ääressä rennosti iltaa, koko perheen voimin.

Ja kävimpäs vielä tupperin kutsuillakin. Luulin sen olevan jo "kuoleva"laji, sillä en muista koska olisin viimeksi käynyt. Eräs ihana ystäväni järjesti, hänkin aloitteleva bloggari ;) Kiitos Elämää Maalla-blogi Susannalle :) Hyvät oli tarjottavat ja tulihan tilattua vähän kippoa ja kuppoa. Olettekos olleet monilla tuppereilla lähiaikoina ja onkos tarttunut mukaan paljon kippoa ja kuppoa?
Ja tämä ihmeellinen ikkunan siivousliina, helpottamaan ikkunanpesua. Ei tarvita pesuainetta vain vettä ja tämä liina. Ystäväni todisti tämän toimivaksi. Tilausta odotellessa kirjoittelen teillekkin sitten miten toimii ;) Mikäli jollain on tämä liina niin otan mieluusit vastaan kokemuksia. Siivous jäi kyllä vieläkin vaiheeseen mutta alan epäillä ettei se koskaan valmistukkaan :D Nyt on kuitenkin aika painua pehkuihin.
Hyvää yötä kaikille!6 kommenttia:

 1. Samoin olen ajatellut että tuppereita ei enää pidetä. Eli, en ole aikoihin käynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei, en muista olisinkohan 4 vuotta sitten käynyt itse viimeksi. Mietin tässä juuri itse että pitäisiköhän pitää omalle kaveripoppoolle :)

   Poista
 2. Sama luulo minullakin! Ettei tuppereita enää myydä, mutta mikä jottei!
  Tuotteethan on ikuisia, joten voi olla se syy kysynnän hiipumiseen...☺
  Ihmiset vaihtavat astioita useammin tänä päivänä...
  Tuo ikkunaliina on uusi tuttavuus minulle!😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mun ikuisista lähti ainakin osa "korvaukseen" :D Ja nykypäivänä ikuinen takuu ei enään ole niin ikuinen :/ Juu ikkunaliina on mullekkin ihan uutta ja näytti ja tuntui tosi toimivalta ja helpolta eli testiin menee hetki kun paketti tulee!

   Poista
 3. Tuollaiset pallokoristevalot ovat ihania! :)

  There will be sunshine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon vähän "hulluna" näihin pallovaloihin :) Olivat viime syksynä tarjouksessa niin pakkohan niitä oli ostaa montaa väriä ja monta settiä :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)