perjantai 7. lokakuuta 2016

Kipu

Hyvää Huomenta tai täytyy kyllä todeta että tässä huomenessa on minulle hyvin vähän. 
Eilen illalla alkoi selällä "juilia", ikävää pientä pistävää jomotusta. Yötä vasten pari särkylääketta nassuun ja toivoin että aamulla kaikki olisi hyvin. Herätyskello pirisee ja herään siihen tunteeseen että kyljen kääntäminen on miltein mahdotonta. Viiltävää kipua vasemmalla alaselässä. 
Isäntä oli lähtenyt jo ennen kukonlaulua töihin ja minun olisi tarkoitus pukea ja pakata kuopus ja viedä hänet päiväkotiin ja jatkaa matkaa töihin. Yli vartin kammettuani sängystä pystyyn itkien ja hammasta purren mietin jo että mitähän tästä tulee. Pienen hetken tuntui jo paremmalta kun pääsi ylös ja otti muutaman askeleen. Yritin kumartua jääkaapin alahyllylle pakkaamaan eväitä mutta itkien ja hammasta purren se jäi vain yritykseksi.
Luovutettava oli, ei tehdä tällä selällä töitä. Jos ei itse pysy pystyssä niin millä ihmeellä sitä pystyisi hoitajan töitä tekemään?
Isommat lapset laittautuivat itse valmiiksi koulutielle ja lähtivät tiehaaraan odottamaan bussia. Kuopus sai suurimmalti osalti puettua itse vaatteensa. Vääntäydyin väkisin autoon ja ajoin hänet päiväkotiin. Luojan kiitos meiltä päiväkodille on lyhyt matka.
Selviydyttyäni kotiin soitin lääkäriin ja asia eteni. Lääkettä ja fysioterapiaa.
Selkä on vaivannut minua viimeisen vuoden enemmän tai vähemmän. Sillä on ollut tapana pari kertaa vuodessa "pamahtaa" niin pahasti että ei edes kävelemään pysty. Nyt ei onneksi ihan niin pahaksi äitynyt ja toivotaan että tästä on suunta ylöspäin. Sain fyssari ajan ensiviikolle ja nyt toivon että hänen kanssaan löydämme oikeat keinot selän parantamiseen. 
Harmittaa kyllä! Minulle on kauhea kynnys hakea sairaslomaa. Tuntuu kuin olisin huono työntekijä. Vaikka tässä tapauksessa muuta vaihtoehtoa ei ole kuin saada selkä toipumaan että pääsen takaisin töihin. Koko ajan miettii mielessään mitä kaikkea olisi kuitenkin pystynyt tekemään töissä vaikka ei kaikkeen olisi pystynytkään. 
Onkos muita selkävaivaisia? Tiedätte sen äärettömän kivun tunteen? Kun haluat vain käpertyä sikiöksi ja jäädä siihen kun mikään muu ei tunnu hyvältä vaan kipu viiltää? 

Mites muiden aamu? Toivottavasti paremmin!
Näissä merkeissä toivotan teille kaikille hyvää/parempaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)