lauantai 10. syyskuuta 2016

Konna kylpee.

Konnan viikon kohokohta, hänen oma sopivan lämpöinen kylpynsä odottaa! Sinne lillumaan ja nauttimaan olostaan! Nautimmehan mekin kun saamme lillua kylpylän porealtaissa ;) 

Kuten olen jo aiemmin maininnut perhettämme täydentää pieni, nelijalkainen, ei niin karvainen, "sijoituslapsi" DonnaKonna. Hän tuli sisareltani meille sijoitukseen noin vuodeksi, kun konnan kodin paikalle piti saada pinnasänky. DonnaKonna on kaikinpuolin hyvin harmiton ja vähään tyytyväinen yksilö, kun kerran päivässä saa vihreätä vadin täyteen (paastopäivää lukuunottamatta) ja kerran viikossa pääsee nauttimaan kylvystään.
Ja jos aikonaan ajattelin että Kilpikonna on hidas eläin, en muuten ajattele enään. Kun DonnaKonna kylpyhetkien jälkeen pääsee vapaasti lattialle temmeltämään on vauhti aika kova. 
Konnakin jakaa meidän perheen mielipiteitä. Esikoinen on aina halunnut kilpikonnaa mutta tässä tilanteessa ei tarvinnut hommata kun saatiin sijoitukseen. Tyttärille on oikeastaan yksi ja sama on Konnaa vai ei. Auttavat kyllä hoidossa pyydettäessä. Isäntä ei konnasta välitä pätkääkään mutta avuliaasti silti DonnaKonnaa välillä kylvettelee, ruokkii ja hälle rupattelee. Onko teillä Kilppareita kotieläiminä? Mitäs tykkäätte Konnuleista?


Hyvää lauantaita kaikille!
19 kommenttia:

 1. Meillä ei ole kilpikonnaa, eikä muitakaan eläimiä. Keskimmäisellä astma ja pahentunut tässä vuosien saatossa. Mutta, muistan lapsuudesta kun naapureillamme oli kilpikonna, aika hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös esikoisella ollut astma ihan pienestä asti ja kaikki ovat sisäistäneet että meille ei voi tulla mitään ihania hauvavauvoja tai kisumisuja. Tämä DonnaKonna on onneksi aika vähän allergisoiva kaveri :) Ja toisaalta hän on vain sijoituksessa kun pinnasänky lähtee hän palaa takaisin omaan kotiinsa <3

   Poista
 2. On varmaan hauska kaveri;)
  Joskus olen miettinyt kilpikonnaa lemmikiksi.
  Kivaa viikonloppua♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän aika harmiton ja hauska, vaikka mielestäni aika sosiaalinen, kun astut samaan huoneeseen hän yrittää kiivetä kotinsa reunoja ylös. :) Usein DonnaKonnalle höpöttelen päivän tapahtumia.. :D

   Poista
 3. Vitsit, miten hauska konna!
  Mä joskus haaveilin lapsena ikiomasta kilpikonnasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Donnakonna!😍
  Meillä ei ole mitään lemmikkiä.
  Kissan ottaisin, mutta mies on allerginen.
  Kivaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 5. Mulla on kaks ystävää joilla on tuollainen konna. Toisella ihan tosi pieni ja toisella isompi. On ne aika jänniä eläimiä :)

  VastaaPoista
 6. Minun lapsuuden haave oli saada kilpikonna.. Olin niin onnellinen, kun kerran näin eläinkaupassa sellaisen!

  VastaaPoista
 7. Upea konna!! En kyllä uskaltais tollasta kylvettää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on helppo kylvetettävä, vettä vatiin ja Konnuli sinne :)

   Poista
 8. Voi mahtava konna! Meilläkin poikanen on monesti puhunut kilpikonnasta ja se onkin ainoa eläin jonka "huolisin" kun siitä ei lähde karvaa :)

  VastaaPoista
 9. Voi mahtava konna! Meilläkin poikanen on monesti puhunut kilpikonnasta ja se onkin ainoa eläin jonka "huolisin" kun siitä ei lähde karvaa :)

  VastaaPoista
 10. Voi mahtava konna! Meilläkin poikanen on monesti puhunut kilpikonnasta ja se onkin ainoa eläin jonka "huolisin" kun siitä ei lähde karvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva kaverihan tuo on :) Ja karvaton tosiaan :) Kyllä mää voisin tämän sijoituslapsen meillä pitää :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)