sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kodin käyntikortti?

Monta kertaa kuullut sanonnan että eteinen on kodin käyntikortti. Noh, tämä pitää kyllä paikkansa. Meillä eteisen seinät olivat siniset, ovi aukesi "väärään suuntaan". Männyn värinen massiivinen naulakko roikkui seinällä vielä pienentämässä tilaa. Aikani löpisin isännälle kuinka hankala se on, loppujen lopuksi painelin kauppaan ja ostin maalit. Eteinen maalattiin valkoiseksi, ikeasta hommattiin kenkäkaapit murusien kengille ja naulakoksi muodostui vanha heinäseiväs ja väärään suuntaan auennut ovi "korjattiin" aukeamaan toisinpäin. Tilaa tuli ikäänkuin pari neliötä lisää. Nykyään olen tyytyväinen, eteinen on pieni mutta toimiva :) 

Valitettavasti aloittaessa ei otettu kuvaa, mutta itse tykkään lopputuloksesta kovasti. Ihanaa tulla kotiin, kun on kaikella paikkansa eikä enää vain ahdistava pieni koppi. :)


Sunnuntain siivouspäivää vietellessä ja illalla kutsuu jälleen yövuoro! 
Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!


13 kommenttia:

 1. Kaunista ja valoisa eteinen!
  Ihana peili!😍
  Mukavaa illan jatkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peili on ihan jyskistä :) Mukavaa illan jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Mullakin aina tuppaa unohtumaan "ennen"-kuvat, kun kovalla tohinalla lähden jotain uudistamaan ja jälkeenpäin sitten harmittaa.. Mukavan muutoksen olet saanut aikaan, rakastan noita pallovaloja ja heinäseipäästä tehty naulakko on upea:) Myös nuo kenkäkaapit näyttävät kätsyiltä, pitäisköhän itsekin hankkia kun varsinkin tota lasten kenkäparia löytyy aika montaa sorttia eteinen pullollaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alko niin ärsyttää ku ei missään meinannu nuo kengät pysyä ku viisi ihmistä asustaa ja jokasella saattaa se pari kenkäparia olla. Mutta meillä on kyllä toiminu. Lapsetki oppinu laittamaan kengät noihin kun tulevat. oon tosi tyytyväåinen :)

   Poista
 3. Huoh, meidänkin eteinen olisi kasvojen kohotusta vailla! Vaikeasti murtuneen koiven takia, remontti haaveeni sai täksi vuodeksi haudata. Pahinta tässä on ehkä juuri se, että nyt vietän poikkeuksellisen paljon aikaa sisällä kotona, joten joudun näitä remppaa kaipaavia nurkkia tuojottelemaan ja kerrankin, kun olisi aikaa! En kyllä ihmette, jos jonain päivänä löydän itseni maalisuti kädessä.. :,D Vaikka remonttia en saa tehtyä, niin kauppoja on kyllä ihan pakko päästä kiertämään, pientä sisustusta on pakko päästä toteuttamaan. Tosiaan Kahdeskan kuukautta jo takana sairaslomaa ja vielä ainakin loppu vuosi edessä, joten ihan hyvällä omatunnolla saan vähän törsätä ja piristää itseäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou :( Paranemista sinne! Mutta nyt sinulla on ollut aikaa suunnitella hyvin ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;) Sit vaan ku koipi on kunnossa niin maalisuti käteen ;) Elä ala puolikuntoisena riehumaan! :)

   Poista
 4. Ihanan näköinen eteinen :) <3 Tuo heinäseiväsnaulakko on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En löytänyt kaupasta semmoista mikä olisi miellyttänyt niin tajusin että tuolla pihallahan niitä seipäitä on ;)

   Poista
 5. Hieno eteinen. Meillä on tällä hetkellä hieman "koruton" eteinen, kun on koiranpentu talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noh koiranpentu kasvaa joten ehkä sitten on aika :) Mä tykkäisin lähes koruttomasta ja avarasta huushollista mutta jostain kumman syystä sitä tavaraa kertyy vaan :)

   Poista
 6. Näppärän näköinen eteinen! Mukavat nuo ikean hyllyköt kun saa noin kivasti piiloon kaikki kengät. Naulaukko ehdoton ykkönen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakko munkin mielestä ykkönen <3 Ja kyllä mää oon tykänny noista kenkäkaapeista kovasti, kaikki piiloon eikä jää siihen kulkuväylälle. Ja kiva kun ovat noin kapeet, eivät vie kulkutilaa muutoin :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)