maanantai 12. syyskuuta 2016

Jälleen aika haaveiden.

Ylimääräistä aikaa? Yövuorossa, kaffetta ryypiskellessä, aikaa haaveilla sisustusta, valmistuvaa olohuonetta, syksyä, vaikka ja mitä. Tänään haaveiden kohde on Finnish Desing Shop. Kaikkea ihanaa löytyi, saas nähdä  mitkä kotiutuu :)

Edelleen kynttilöitähän ei voi olla liikaa ja kun syksyä pukkaa koko ajan enemmän tulevat kynttilät tarpeeseen :) Kartell on jotenkin vienyt minun sydämeni, kaunis muotoilu, sopisi meille :D 


Lisää kynttilöitä ;) Keittiöön vähän uudistusta, patakintaita ja keittiöpyyhkeitähän ei ole koskaan liikaa. Myöskään koreja ei ole liikaa, niihin käyteytyy mukavasti ylimääräinen tavarakasa "kauniisti".


Hyvät huomenet kaikille, viettäkää kiva päivä, tää lähtee nyt nukkumaan! 
Se on moro!


- Tintti -


8 kommenttia:

 1. Hyviä unia! Kävin lukemassa valkoisista haaveista. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit lukemassa tervetuloa uudelleen :) Ja tervetuloa liittymään lukijakaartiin :)

   Poista
 2. Oi oi, tosi kivat valinnat! Kotiuttaisin meillekin melkein kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä haaveita. Omalta haaveidenlistaltani löytyy monta samaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun piipahdit katsomassa mun syyskukkakuvia. Kyllä, rakastan itsekin valkoista sisustuksessa. Nyt on sellanen valko-harmaa-musta koti, remontti valmistui vuosi sitten. Ihania valintoja Design Shopista, moni käy täysin yhteen oman sisustusmaun kanssa. Itse just heräsin, mutta sulle pumpulisia unia :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja haaveita sulla! Itsekin ottaisin varmaan kaikki haaveesi :) Liityin lukijaksesi, kiva blogi sulla <3 Tervetuloa minunkin lukijaksi :)

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)