tiistai 13. syyskuuta 2016

Kukkaloistoa ja Keksimonstereita


Yövuoro 2/2 tehtynä. Ihana tulla kotiin, kun kotona ensimmäisenä odottaa kaunit kukat :) Tulee heti hyvä mieli. Nämä ovat Pikku pellavapää 2-ween itse itselleen ostamat kuvat, hyvä maku neidillä. 
Tiedättekö, minulla on varmaan joku lasihulluus :D Joka paikassa kiinnitän huomiota erilaisiin lasiesineisiin, kuten lasipurkit ja maljakot. Tämä keksipurkki on ikeasta. Kun näin purkin otin sen heti matkaan, mutta ajattelin että en tarvitsekkaan ja palautin paikoilleen. Muutaman metrin käveltyäni hain sen takaisin, totesin että mä haluuuuun sen :D Muutenkin astiat ovat lähellä mun sydäntä, eihän niitä voi olla koskaan liikaa? Paitsi jos meidän isännältä kysytään, hän varmaan olisi tyytyväinen paperilautasiin ja pahvikuppeihin. Aina napottamassa liian täysistä astiakaapeista :)


Syksy ja kynttilät <3 Ihan parasta. Nyt on kaivettu jo osa kynttilöistä esiin ja niitähän riittää. Pimenevä ilta ja kynttilöiden loimuavat liekit, ai että mikä nautinto raskaan päivän jälkeen. 
Apuva! Meillä asuu keksimonstereita! Kummallisia nämä keksipurkit, vaikka kuinka monesti täytät, ne vaan tyhjenevät. Ihan sama minkälaisia keksejä. 

Tämmöisiä aatoksia Valkoisten Haaveiden Talosta! 
Hyvät huomenet ja hyvää tiistai päivää kaikille!
Minäpä lähen tarpomaan kosteaan syksyaamuun ja kohti omaa sänkyä!
20 kommenttia:

 1. Kauniita ruusuja on. :) Mukavaa tiistaita sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania ruusuja! Purkit ovat ihania, mutta tahtoo käydä niin, että niitä on pian liikaa ja ne eivät mahdu pian kaappeihin...Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 3. Itsellä kans purkkeja ja purnukoita haalittuna. Osalle ei ole varsinaisesti edes käyttöä =).

  VastaaPoista
 4. Kaikki lasiset purkit, maljakot ja vaasit ovat aivan ihania, eikä niitä ole koskaan liikaa! Tuttavapiirissäni on ärsyttävä ajatus, ettei sellaisia voi ostaa lahjaksi; mukamas ihan turhaa kaappien täytettä. Perskuta, kun käyttöesineitä ne ovat! Argg, juurikin tuollaisesta lahjasta tulisin hyvin hyvin iloiseksi. Muutaman euron lasipurkista ilahtuisin hyvin paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain synttärilahjaksi omalta mummilta riihimäenlasin isot purkit jotka hän oli leiponut täyteen kaurakeksejä ja se oli ehkä ihan paras lahja <3

   Poista
 5. Hyvä maku todellakin...on kyllä kauniit ruusut.

  VastaaPoista
 6. Nuo erilaiset "hulluudet" on kyllä hauskoja. Itse hullaannuin joku aika sitten tyynyihin, mutta nyt mulla on kielto, etten saa ostaa enää yhtään tyynyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnistan tuon tyynyhulluudenkin parin vuoden takaa :D Sohvalla riitti tyynyä toisensa perään ja siskoni silloin sanoi että yhtään ei enään saa ostaa :D

   Poista
 7. En itse erityisesti välitä syksytä, mutta ehdottomasti parasta on kun saan myös kaivaa kynttilät esille ja nauttia pimeästä ja kynttilöistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, pimenevät illat kynttilänvalossa on luksusta :)

   Poista
 8. Ihanat ruusut. Meikä ei oikein syksystä perusta, sillä se tietää puutarhakauden loppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta, mutta onneksi on syyskukkasia mistä saadaan vielä nauttia :)

   Poista
 9. Ruusut <3 Minäkin olen innostunut lasikippoihin. Meillä vaihtuikin jo muutama kuukausi sitten melkein kaikki sisäkukkaruukut lasikulhoihin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lasikulhot, maljakot ja kipot on niin kivoja :) Ja niitä voi tuunailla niin monella tapaa ja mitä kaikkea niihin laittaa :)

   Poista
 10. Kauniita kuvia ❤

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)