perjantai 9. syyskuuta 2016

Aktiivisuusranneke - Hitti vai Huti?Tuntuu että nuo aktiivisuusrannekkeet ovat tämän hetken kuuminta kamaa, uusinta uutta, ainakin näin maalla päin :D Noh, itsekkin sitten tietysti ihastuin ajatukseen aikoja sitten. Ensin isäntä tilasi minulle jonkun ihan ihmeen halppismalleista halvimman, mikä olikin täysinlelu. Suoraan vesilintuun vain. Ainoa ihana asia rannekkeessa oli kirkuvan vihreä väri. 
Sitten oli jossain tarjouksena, että osta tästä niin saat aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle. Eikä kyseinen merkkikään ollut kummoinen mutta ranneke toimi. Huomasin oikeasti kiinnittäväni päiväliikuntaani huomiota, askelmääriin ja muuhun. Sille rannekkeelle kävi onnettomuus ja se lensi pitkin lattioita sanoen sopimuksensa irti.
Olin jo ehtinyt tottua kyseiseen rannekkeeseen ja käyttämään rannekkeen kelloa, joten tuli vähän orpo olo. Sitten tilattiin verkkokaupasta jälleen uusi. Huomasin jälleen kiinnittäväni huomiota liikkumiseeni enemmän ja enemmän. Tähän rannekkeeseen tuli joku vika ja ranneke palautettiin takaisin kauppaan.
Nyt on jälleen kierrossa uusi. Aktivointia vaille valmiina.
Täytyy todeta että minun kohdallani aktiivisuusranneke on enemmän hitti kuin huti, sillä huomaan todella liikkuvani enemmän ja tähtäänoikeasti säädettyihin tavoitteisiin. Eli siis ranneke on se joka potkii minua persuksille laiskoinakin päivinä. Ja nyt se tulee eritoten hyödykseen, kun oma työ on enemmän 
istumatyötä niin ei kerry työpäivän aikana askeleita itsessään.
Minulle aktiivisuusranneke on motivaattori ja toimii kohdallani todella hyvin. Olen kuullut niistä paljon hyvää ja myös paljon huonoa. Mitä muut olette mieltä, hitti vai huti? Motivoiko ranneke sinua, vai onko se vaan kello siinä missä muukin?
Aktiivista ja Liikunnan täyteistä perjantai-iltaa ja hyvää viikonloppua kaikille!
13 kommenttia:

 1. Oon myös miettinyt, että pitäiskö hommata tälläinen ranneke.. Kuitenkin on jääny vielä toistaiseksi kauppaan. Luulen, että jäis käyttämättä, eikä oikeen haluais sitten laittaa rahaa turhaan.. Mutta jos ei testaa, niin ei voi tietää.. :D toisaalta se kyllä voisi motivoida kivasti. :)
  Jäin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Tervetuloa joukkoon :) Joo siis nää on kaksipiippuisia juttuja. Kellä toimii kellä ei.. Mutta mulle tää on toiminu.. Oon vissii vähä laiskamato ku tarviin vähän buustia mun motivaatiolle ;)

   Poista
 2. Minulla on ollut aktiivisuusranneke jo reilut puolitoista vuotta. Fitbit ChargeHR - mittaa myös sykkeen ranteesta. Olen tykännyt vaikkei tuo nyt mielestäni ole ainakaan minua saanut yhtään enempää liikkumaan... tai mistä sitä tietää :) Tuosta sykkeen mittaus käppyrästä muuten huomaa jännästi milloin on ollut sairaana.. esim. flunssassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä saanut enempää liikkumaan mutta huomaat jänniä asioita kuitenkin :D

   Poista
 3. Pirteä punainen :)Mulle aktiivisuusranneke on ollut osa arkea (ja juhlaa) jo pari vuotta enkä osaa enää elää ilman sitä :) Kyllä jäisi monena päivänä askeleet alle 10000 jos ranneke ei olis mua siitä muistuttamassa. Mulla on Samsungin Gear fit mutta just blogissani manasin kun "hopeus" on kulunut rumasti ja pitäis jotenkin tätä korjata, muuten on toiminut moitteettomasti. Liityin muuten lukijaksi, kiva blogi sulla. Tuu vastavierailulle :)

  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lueskelemaan :) Kiva että ranneke on jollekkin muulle motivaattori kuin minulle :) Toi oli aika hyvä kun tuli kaksi ranneketta mukana niin voi vaihtaa kun toinen kulahtaa :) Ehdottomasti tulen vasta visiitille <3

   Poista
 4. Mulla ei ole koskaan ollut ranneketta, hyvä sellainen varmasti olisi. :) Ja varmasti siinä kiinnittää enemmän huomiota liikunnan määrään. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Minulla on aktiivisuusranneke myös, muttei käytössä.😀
  Saatiin töistä joululahjaksi edellis vuonna. Aluksi käytin, mutta
  nyt on unohtunut tuonne laatikkoon.
  Ehkä jossain vaiheessa taas innostun.😊
  Kivaa viikonloppua sinne!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa koitta jos vaikka innostuisi :) Toisille sopii toisille ei :) Erittäin hyvää viikonloppua sinnekkin päin :)

   Poista
 6. Mietinnässä on ollut rannekken hankinta. Miehelle vinkkasinkin joululahjavinkiksi! ;)

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)