perjantai 26. elokuuta 2016

Hyvää Huomenta!

Valkoisten Haaveiden talossa on taas nukuttu yksi yö ja herätty kun pieni 2- vuotias pellavapää kipusi sänkyyn aamusta. Isommat pukivat vaatteensa ja söivät aamupalansa ja lähtivät syksyiseen kosteaan aamuun, tarpomaan pihatielle odottaen koulubussia. 
Mutta hei tällä äidillä on tänään vapaa päivä! Pitkien ja työ-ja koulupäivien takia kesä meni aika pitkää päivää painaessa joten vapaa päivä tuntuu hassulta ajatukselta. Mutta joskus täytyy relata. Täytyy antaa itselleen lupa vain olla ja mennä päivän mukana. Nauttia "vapaudesta", vaikka se tuntuisi kuinka oudolta ajatukselta. Aina ei tarvitse olla super, aina ei kaiken tarvitse olla tiptop! Kyllä ne tiskit ja pyykit odottavat siellä, vaikka en heti juoksikaan niitä hoitamaan. 
Tänään me köllitään sängyllä pikkuneidin kanssa  piirrettyjä katsellen ja nautitaan yhdessä olosta. 
Paras ystäväni on lupautunut tulemaan brunssille ja parannellaan taas maailmaa juoruilun merkeissä. Kylläpä taas piristää. 
Aurinko pilkottelee pilviverhon takaa ja nyt näyttää siltä että tästähän tulee aika kaunis päivä. Tiskit odottavat laittajaansa ja pyykit pyykkääjäänsä mutta nyt nautitaan yhdessä olosta, eikä lähetä kiireellä hötkyilemään!


Nam! Meidän suosikki herkkua, croissantteja, aprikoosimarmeladia ja valkohomejuustoa. Tänään ei lasketa kaloreita, eikä mietitä että söisinkö vai en. Huomenna on taas uusi päivä jolloin voi vähän tarkemmin katsoa mitä suuhunsa laittaa.


Ja kaffen kaveriksi vähän tuhdimpaa jälkkäriä. Eräänlaista juustokakkua kait tämäkin; Keksipohja, Minttusuklaa-rahkaa, Mangososetta, Kermavaahtoa ja ripaus suklaa ja marenkihippuja. Niin hyvää ettei sanotuksi saa. Helppo ja nopea koota kasaan.


Näihin tunnelmiin on hyvä aloittaa viikonloppu ja perjantaiaamu. Saas nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan. Tänään mennään enemmän ja vähemmän 2-vuotiaan topakan neidin ehdoilla, mitä hän haluaisi tehdä? Kirjasto kutsuu ainakin jossain vaiheessa päivää ja nyt on kaivettu värikynät ja paperi esille ja aika ruveta piirtelemään. "Äiti piirtää mulle muumeja", kuuluu keittiön pöydän äärestä kun pieni kiharapäinen lapsonen on jo aloittanut päivän touhut.

Hyvää perjantaita ja hyvää viikonlopun alkua kaikille, muistakaahan relata välillä ;)

2 kommenttia:

  1. Hei! Tulin vastavierailulle ja jo näiden kahden postauksen perusteella tämä tuntuu lämminhenkiseltä ja ihanalta blogilta!♥
    Tulen siis toistekkin!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)