lauantai 27. elokuuta 2016

Kukkia ja Kahveeta

Mikä auringonpaiste! Mikä valo! Tässä sisällä aamukahveella istuskellessa näyttää kun kesä olisi palannut takaisin, mutta... Avaappas ovi ja työnnä nokka ulos.. hyrrr.. Kammottava tuuli raatelee, oikea myrskypuuska! Tuuli paiskaa puut miltein vaakatasoon.
Jos vaan pysyisi sisällä katsellen aurinkoa ikkunasta ja nauttisi?


Käytiin pikkuneiti pellavapään kanssa eilen kaupassa ja hän halusi ostaa kukkia, hän halusi nimenomaan pinkkejä ruusuja. Kukat on aina kauniita ja piristää mukavasti joten ostettiin sitten kimppu isoja pinkkejä ruusuja. On se mukava herätä kun kaunis kukkakimppu on vastassa olohuoneen maljakossa <3



Syksy tuo tullessaan taas innostuksen kynttilöihin. Pimeät syysillat ja kaunis kynttilämeri sirosti välkehtien. Ah, ihana ajatus. :) 



Muumien rakkaus. Kaapit pullollaan muumimukeja? Jokainen muki erilainen? Aina kun uusi ilmestyy kauppoihin, pakko saada? Tuttu tunne. Tuo arabian teeman muki on malliltaan minun käteeni vain kaikkein sopivin. Niitä löytyy kaapeista jo monissa väreissä ja muumejakin sinne kertynyt. Ja sillä on väliä minkälaisesta kupista kahvinsa juo. Se vaikuttaa ihan aamusta asti virkeystilaan. Muistan kun mieheni kanssa uusittiin aikoinaan astiat ja yhdessä valitsimme helmenharmaata teemaa. Jossain vaiheessa mieheni itse sanoi että pakko ostaa jotain muuta väriä, koska aamulla on mukava juoda kahvi jostain "pirteämmästä" mukista :) 




Se on sitten lauantai. Itse sain nukkua tänään pitkään, koska yövuoro kutsuu illalla. Mutta nyt olisi se päivä kun pitäisi suorittaa siivous. Ja Valkoisten Haaveiden talossa asuu pieni sijoituslemmikki DonnaKonna, hänellä olisi tänään kylpypäivä. Luulen että kun tuonne lastenhuoneeseen menen kertomaan että siivouspäivän aika, tulee vastaan aikamoinen natina ja rutina, mutta kaippa se täytyy ryhtyä tuumasta toimeen.... heti kahvin jälkeen ;)

Hyvää Lauantaita ja Mukavaa viikonloppua kaikille! 

-Tintti-


5 kommenttia:

 1. Tulin heti vastavierailulle blogiisi. Mukavalta vaikuttaa! Kauniit kukat tyttäresi on teille valinnut, piristää mukavasti pöydällä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tännekkin :) Täällä kovaa vauhtia aloitellaan bloggausta. Monta vuotta jo miettineenä. Ja kyllä kukat piristävät aina. Saa pistäyä toistekkin ;)
   Hyvää viikonlopun jatkoa sinnekkin <3

   Poista
  2. Onpas kauniin väriset ruusut. On kyllä ihanaa kun tulee syksy ja kynttiläaika. Mukavaa alkavaa viikkoa

   Poista
 2. Täältä tullaan - Erikasmäen Torpasta. Olen ihan Muumi-mukien haalija. Ihan kaikkia ei todellakaan ole, mutta aina kun uusi tulee - hankittava se on "kokoelmaan". Rakastan niitä joulumukeja!

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)