torstai 25. elokuuta 2016

Valkoisia Haaveita

Valkoisia haaveita on blogi kolmen lapsen äidin elämästä. Tukijoukoissa ja mukana toteuttamassa mitä hassuimpiakin inspiraation siivittämiä ideoita on myös rakas aviomies ja monta ihanaa ystävää. Kuten blogin nimikin ehkä paljastaa, lempivärini on valkoinen. Asumme viisi vuotta sitten itse rakentamassamme omakotitalossa. Olen innostunut sisustuksesta ja huomaan että mikään ei koskaan ole hyvä :) Vaikka itse olen ollut päättämässä minkä väriset seinät kotiimme haluan, niin viiden vuoden jälkeen huomaan mielen muuttuvan. Tämä tarkoittaa sitä että tässä talossa maalisuti heiluu ja huonekalut liikkuvat ympäri huushollia usein. Tällä hetkellä meillä on menossa operaatio "olohuoneen valkaisu".


Kesällä päätin että lähden takaisin opintielle ja ensimmäisenähän piti hommata hyvät työvälineet. Päätin hommata tietokoneen ja halusin ehdottomasti että kone on omiintarpeisiin riittävä mutta myös ulkonäkökriteeri oli että haluan valkoisen kannettavan tietokoneen. Minulle sopiva löytyikin gigantista. Toshiban valkoinen kaunis kone. Sen lisäksi että sillä on hyvä tehdä töitä myös kaunis katsella ja sopii sisustukseen.


Perheen, Parisuhteen, Työn ja Opiskelun lisäksi, rakastan kauniita asioita, olen vakava kahviaddikti,tykkään kierrellä kirppareita, tuunailla myös leipominen on lähellä sydäntä. Arki pitää kiireisenä ja kiire kaipaa vastapainokseen jotakin minkä ääreen rauhoittua, ehkä se on juurikin tämä blogi :) 

Tervetuloa lukemaan mitä tapahtuu Valkoisien haaveiden talossa ja seuraamaan meidän elämäämme! Tässä talossa sotketaan ja siivotaan, tässä talossa kuuluu lasten ja aikuisten äänet, tässä talossa ollaan harvoin hiljaa. Tässä talossa asuu rakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)