torstai 15. syyskuuta 2016

Aamu Uninen?

Aina ei mee putkeen, ei niin millään. Joskus sitä kämmää enemmän ja vähemmän. Tänään on juuri se aamu. Suuret olivat suunnitelmat. Tarkoitus pistää isommat koulubussiin ja jatkaa köllimistä kuopuksen kanssa ja syödä aamupala pitkän kaavan mukaan.
Koulubussi noutaa lapset aina tiehaarasta 7.37 ja tiehaarassa pitää olla 5 minuuttia ennen noutoa. Laitoin illalla herätyskellon soimaan kello 7.
Tänä aamuna heräsin kun Eskarineito kurkkaa varovasti makkarin ovesta kuiskaten; "Äiti, joko taksi tulee, pitääkö mennä?"
Siinä puoli unessa silmät sikkurassa haparoin puhelinta. Katsoin kelloa se oli 8.10! Ou nou!
Ja sitten vauhtimoodi päälle, nyt on kiire! Onnekseni huomasin että isommilla oli vaatteet päällä ja olivat aamupalansa jo kukonlaulun aikaan syöneet ja reput oli pakattu illalla valmiiksi. Kuopukselle äkkiä haalaria niskaan ja koko katras autoon. Itselle vain takki yökkärin päälle ja menoksi.
Luojan kiitos koulu on noin 7km päässä meiltä joten koulumatkaan ei juurikaan aikaa kulunut. Olimme koululla juuri ajoissa, täpärästi! 
Isommat lapset lampsuttivat juoksujalkaa koululle, minä ja kuopus huokaisemme helpotuksessa autossa!
Nyt on palattu kotiin ja aika nauttia kuppi kaffetta ja siitä aamupalasta! :D
Että tämmönen sätky aamu meillä. Käykös muille koskaan näin?
Loppu hyvin, kaikki hyvin, jokainen kerkesi ajallaan. 
Kuinkakohan moni tuolla ihmetteli että mikähän seinästä revitty tarhapöllö tuolla auton ratissa ajelee, yöpuku päällä ja tukka pystyssä, hah :)


Hyvää Torstai päivän jatkoa kaikille, paremmalla menestyksellä!
2 kommenttia:

  1. Todellakin käy! Varsinkin, kun teen välillä töitä viikonloppuisin, silloin saatan nukkua, enkä herää kellon herätykseen. Varmaankin alitajunta on sitä mieltä, että viikonloput eivät ole töitä varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, on oikeestaan todella lohduttavaa kuulla etten ole ainut jolle käy näin :) Oli kyllä semmonen pommi koko aamu, tuntuu että en ehkä vieläkään ole päässyt tähän päivään kiinni :D

      Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)