torstai 5. tammikuuta 2017

Perhe, Miniloma, Kylpylä..

Kävipäs kerrankin tuuri! Meillähän on koko perheellä lomaa yhtaikaa <3 Minulla loppui yövuorot ja alkoi pitkä vapaa ja isäntä on edelleen joululomalla.. Tilannehan vaatii -  jotain spesiaalia. Ei muuta kuin internetin ihmeellisen maailmaan, ja mitä tehtäis? Hmm.. plussatarjous Nokia Eden, siinähän olisi kivaa koko poppoolle, täysihoidolla ja jokaiselle jotakin.. Sinne siis matkamme kävi. VAROITUS postaus sisältää hirveän määrän kuvia!
Pitkä matka Nokialle alkoi, siitäkin selvittiin, kiitos lelujen, musiikin, tablettien ja muiden virikkeiden. Matka alkoi aamunkoitteessa ja iltapäivällä oltiin perillä, yhden pysähdyksen taktiikalla.
Kirjauduttiin hotelliin ja samantien uimakamppeet päälle, malttamattomat lapset halusivat heti testata kylpyläosaston. Ja siellähän viihdyttiin kevyesti tunti ja toinenkin. Kun vihdoin tuli tunnit täyteen uinnin osalta oli aika siirtyä täyttämään nälkäiset masut murkinalla :) 






























Valitessamme paikkaa minne matkustaa perheenä suurin tekijä on tietysti mitä kaikkea lapsille löytyy. Nokia Eden mainosti lasten omaa leikkihuonetta, pomppulinnaa ja pelihuonetta. Ne varmaan kylpyläosaston lisäksi ratkaisivat kohteen valinnan tälläkertaa. Lastenhuoneesta löytyi koko seinän mittainen kiipeilyverkosto joka toimi enemmän 3-vuotiaalle viihdytyksenä kuin isommille. Isompia kiinnostivat eniten pelit. Ainut miinushan oli että suurin osa peleistä oli kolikolla toimivia, siinä äitin kukkaro hupeni, tosin olin kyllä varautunut tähänkin. Iltasella hotelli järjesti elokuvatuokion auditoriossa ja illan elokuvana toimi Smurffit 2, mikä oli aika hauska juttu sillä ei oltu nähty kyseistä elokuvaa.















(Ja löytyihän niitä pelejä vähän isommillekkin ;) ja hallitseva spedenspelit mestari on äiti! )

Aamupala oli toisessa kerroksessa ravintola Esmeraldassa josta oli hienot ikkunanäkymät kylpyläosastolle :) Aamiainen oli kattava, oli jokaiselle jotakin ja masut saatiin aivan pullolleen. On se vaan niin luksusta istua valmiiseen pöytään ja nauttia ja joku muu tiskaa ja siivoaa puolesta. Se on LOMA!











Reissu oli kertakaikkiaan todella onnistunut irtiotto arjesta! Täytyisi vain useammin harrastaa moisia :) Ja voin vilpittömästi 3 lapsen äitinä suositella paikkaa muille perheellisille. Altaita oli ihan joka kokoiselle ja jokaiseen makuun, oman aikani suurimmalta osin tosin istuin lastenaltaassa kuopuksen kanssa mutta sehän ei minun menoa haitannut. Aaltokone oli hitti isommille lapsille. Ehkä joskus matkaamme vielä uudestaan. Takaisintulo matkalla pistäydyimme mitä ihanimmissa kahviloissa jne. Niistä lisää seuraavassa postauksessa. Mikä et ole käynyt Rantasipi Kylpylähotelli Nokia Edenissä suosittelen koittamaan :) Joko vain uimapäiväksi tai sitten ihan varaatte huoneen ja vietätte lomaa :)

Mites muut? Oletteko käyneet?
Jos olette niin mitä piditte?
Mitäs kohdetta suosittelisitte perheelliselle miniloman kohteeksi?


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, Hyvää yötä!










5 kommenttia:

  1. Eden on mukava paikka käydä.Kylpylässä on aina kiva käydä!Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavasti piristää välillä :) Hyvää viikonloppua sinnekkin!

      Poista
  2. Lapsena käytiin vanhempieni kanssa Nokian Eedenissä hyvinkin usein ja muistan kovasti tykäänneen. Jokunen vuosi sitten kävimme mieheni kanssa viettämässä siellä viikonlopun ja oli kyllä valtava pettymys.. Kylpylä oli rupsahtanut ja siellä oli kylmä. Kalisin, kuin jääkalikka ja viihdyin lähinnä vain porealtaassa lämmittelemässä. Ulkovesialtaassa olisi ollut ihana lillua, mutta sen vesi vasta kylmää olikin! Koko viikon oli tehnyt mieli mehevää kanan rintaleikettä ja päätin sitten tilata tällaisen annoksen. Kana oli kuiva kuin korppu, salaattina sekahedelmä säilyketölkki lautaselle kipattuna ja uuniperuna hikisukan makuisella kastikkeella. Hirveän makuinen annos! Mies sentään valitsi turvallisen kanakorin; olisi pitänyt itsekkin sellainen ottaa. Illalla kävimme nauttimassa yhdet drinksut hotellin bubissa ja siella oli ilmastointi niin vetoisa, että pois oli lähdettävä ja kurkku tuli silti kipeäksi.
    Ehkä tosiaan Nokian Edeni on enempi lapsiperheille sopiva kylpylä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että olet saanut huonot kokemukset :/ Nyt ei kyllä meille kellään tullut kylmä ja saamani kanaleipä oli oikein maukas. Mutta mietin tässä juuri että jos isännän kanssa ihan kahdestaan lähdettäisiin nauttimaan voi olla että kohteena olisi jokin muu..

      Poista
  3. Ikinä ei olla yövytty perheen kesken Edeniä,sillä koko minun suku asuu siinä ihan vieressä. Käyty ollaan kyllä useaankin otteeseen polskimassa.
    Eksyin sattumalta blogiisi ja huomasin,että myös minun blogissa on kirjoituksia hyvin paljon samoista aiheista.
    Mukavaa kevään odotusta!
    Terkuin Soikku - Oivalluksia aidanreunalta -blogista.

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)