sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kummituksia KoiramäelläKoiramäki oli hienosti verhoutunut hämähäkinseittiin ja kurpitsoihin. Aaveita saatoit nähdä siellä täällä. Pääsit Noidan luutakouluun tai Drakulan vampyyrioppitunnille. Sait askarrella oman hämähäkin, upeasti oli järjestetty. Perheen pienin hieman jopa pelkäsi paikka paikoin ;)


Ilma oli aika kylmä ja raaka tuuli teki vielä tehtävänsä, mutta ei onneksi mitään niin pahaa etteikö siitä asianmukaisella pukeutumisella olisi selvinnyt. Ja kuumakaakao lämmitti sisuksia myöten. 
Ainut mikä oli vähän hassua oli että kaikki pukeutuneet saivat portilta yllätyksen. Tämä yllätys oli ilmainen jäätelö :D Lasten kanssa naurettiin hieman että vaikka kovasti jäätelöstä tykätäänkin mutta koko ilta oltu ulkona kylmässä ilmassa niin ei se jäätelö ehkä maita vaan sitä kuumaa kaakaota todella tekee mieli :)
Mukana menossa mm. Kreivi Drakkula ja kummitustanssi, tämä oli minusta kaikkein ihanin :D Mukaansa tempaava ja hauska vaikka meidän lapsosia vähän ujostutti lähteä haamujen tanssiin mutta oli hyvä! :)
Laitetiin käsi ällölaatikoihin ja tunnusteltiin mitä sisällä oli. Haisteltiin kaikenmaailman ällö hajuja :D


Niin ihania yksityiskohtia, en meinannu millään lopettaa kuvaamista kun oli paljon kaikkea kamalan ihanaa <3 Lapset rakentelivat Heikki Hämähäkin ja siinä vielä testasivat jalkapuutakin. 
Reissu oli kaikin puolin mukava kokemus, koska ei olla oltu koskaan koiramäellä. Nyt nähtiin ylipäätään millainen paikka on. Ehkä sitten kesällä uudestaan ;)


Että tämmöinen kierros meillä :)
Hyvää yötä ja Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)