lauantai 8. lokakuuta 2016

Teatteria, Lautapelejä ja Tunnelmointia

Launtai alkoi ihanissa merkeissä, isäntä oli laittanut maukkaan brunssin. Vatsat saatiin pullolleen ja päivä jatkui lasten leikkien merkeissä. Äiti otti tämänkin päivän enemmän levon kannalta, selkä tuntuu jo paremmalta, jokainen askel ei enää kivistä. Olen ollut tänään kotona enemmän työnjohdollisissa tehtävissä (lue: huudellut isännälle mitkä hommat pitää saada tehtyä :D )
Isommat lapsoset lähtivät mummin kanssa teatteriin katsomaan Shrekkiä ja kuopus jäi pitämään meille vanhuksille seuraa. Pelailtiin lautapelejä ja mentiin päikkäreille.
Illalla on jatkettu lautapeli teemaa isompienkin kanssa ja syöty vähän viikonloppuherkkuja. Nyt on aika ottaa ilta rennosti koko poppoon. Kynttilöitä, tunnelmointia, jotain yhteistä elokuvaa ehkäpä ?


Kohtalaisen leppoisissa merkeissä koitettu viettää tämä päivä.
Mites muiden lauantai on sujunut?
Eikös ole ihanaa kun syksy on pimeä ja voi laittaa kynttilöihin tulet ja tunnelmoida? Nautin ;)4 kommenttia:

 1. Parasta onkin vapaat viikonloput, silloin voi ottaa rennosti...siis ensin on tehty kaikki rästihommat ja se jälkeen rentoutuminen kynttilänvalossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä "vapaa"viikonloppu on periksi antaneen selän syy mutta ei anneta estää, perheen kanssa touhuttu rennosti siinä missä selkä antaa luvan :) Ja tämä kynttilöiden lumoava valo ja talon hiljaisuus on sitä rentoutumis osuutta ;)

   Poista
 2. Mukavalta kuullostaa!❤ Täälläkin lyhtyjä parvekkeella polteltu ja nautiskeltu vapaista!❤

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)