sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Syysloma, Miniloma, Irtiotto Arjesta

Täällä taas! Piiiiitkä työviikko takana, paljon koulua ja ihan arjen pyörittämistä.
Perjantai aamuna puoli kahdeksan loppui töissä valvominen ja suuntasin aamusta vähän ostoksille prismaan, sen jälkeen aika vihdoin fyssarille. Ai että, kyllä tuli hyviä neuvoja ja apuja selkävammaisen arkeen.
Kun kaikki aamuhommat oli saatu tehtyä alkoi hurja pakkaaminen ja siivoaminen. Päätimme ottaa pienen irtioton arjesta ja lähteä rakkaan ystävä pariskunnan luo kyläilemään Jämsään. Isäntä tuli töistä ja auto saatiin pakattua ja reilu kolmen tunnin ajomatka sai viimein alkunsa.
Menomatka iltaa kohden sujui ihan kivasti yhden pysähdyksen taktiikalla ja perillä meitä odotti ihana iltapala. Ei siinä sitten iltatohinoissa lapsillekkaan uni meinannut maittaa kun pitkästä aikaa nähtiin ja leikit osuivat ihanasti yksiin.
Kun lapsikatras viimein saatiin unehen, alkoi aikuisten aika. Otettiin kiinni parin vuoden kuulumiset, nautittiin hyvää viiniä. Tekipä hyvää, sitä voisin kutsua arjen luksukseksi :) 
Lauantaina käytiin vähän shoppailureissulla, lapsosille vähän uutta vaatetusta ja minä löysin kaikkea ihanaa sisustusherkkua ;) Niistä lisää seuraavassa postauksessa.
Lauantai ilta kului rennosti saunoessa ja poreammeessa lilluessa. Lapsetkin rentoutuivat ihanasti ja väsyttivät itsensä loppuun asti ja suostuivat nukahtamaan aikaisin ja helposti. Aikuisporukalla sitten vähän korttipelejä, juustotarjoiluita ja lasit viiniä. Ihanat pöperöt ja herkut olivat isäntäpariskunta meille taikoneet. Kyllä on nyt massu aivan pullollaan, täytynee aloittaa viikon paasto :D


Sunnuntaina kutsui kotimatka, kävimme orivedellä mummua ja vaaria tervehtimässä ja taas syötiin. Siitä sitten Tampereelle pientä shoppailua ja viimeinen pysähdys kotomatkalla vielä humppilanlasilla. Vähän vielä lisää ruokaa massuun ja ihania löytöjä iittala kaupasta <3
Pitkien työputkien ja kiireisen arjen keskellä tuntui itselle oudolta antaa periksi ja nauttia vapaasta, mutta juuri sen olen tehnyt. Syönyt, Juonut, Pelannut, Shoppaillut, Nukkunut ja nauttinut niin yhteisestä kuin omasta ajasta. Kiitos ihanalle ystäväpariskunnalle että jaksoitte kestitä meidän perhettä ja toivottavasti tavataan taas pian, ettei kerkiä näin kova ikävä kertymään.
Totuus vaan on että kaiken lapsiperheenarki hulinan keskellä, muutaman päivän irtiotto ja miniloman pitäminen on todella haasteellista. Että saa kaikki aikataulut kohdilleen ja todella jaksat lähteä. Mutta nyt on taas vähäksi aikaa akkuja ladattu ja huomenna vielä vapaapäivä ehtii karistaa matkan tomut ja palata omaan ihanaan kotielämään.

OMAKOTI KULLAN KALLIS


Mitäs syysloma suunnitelmia muilla on?
Mutta nyt aika painua omaan ihanaan sänkyyn nukkumaan.
Hyvää yötä, Ihanaa alkavaa viikkoa ja Riemukasta syyslomaa kaikille!
4 kommenttia:

 1. Ihanaa lomailua teillä!🌞
  Itsekin saan kaksi päivää loppuviikosta lomailla ja kovasti odottelen jo!🌞
  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Hyvää lomaa sinne, muita nauttia <3 Hyvää alkavaa viikkoa :)

   Poista
 2. Mukava loma teillä ollut. Meillä syyslomaan vielä kaksi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa jaksaa, painaa painaa :) Vielä viimeiset rutistukset :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)