sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Uusi sohva, Uudet tekstiilit

Tänään se tapahtuu, meidän olohuoneeseen muuttaa uusi sohva <3
Päädyin kuitenkin nyt tähän ikean kivik, isundan harmaa. Olin päätynyt tähän jo aiemmin mutta ilmoitettiin että näitä ei enää ole! No niimpä tietysti kun kerrankin päätin jotain niin sitä ei sitten enää ole :D Noh, kuin ihmeen kaupalla satuin vilkaisemaan ikean tarjontaa eilen ja huomasin että 2 kpl haluamassani ikeassa. Naps, päätös oli tehty, ei muuta ku huomenna hakemaan :) 
Koska nyt ei tullut valkoista sohvaa tähän perheeseen, niin valkoiset tekstiilit kuitenkin ;) Hakusessa sohvatyynyjä, torkkupeittoa ja verhot. Työmatkan "varrella"on jysk, joten ajattelin katsella mitä sieltä löytyy. Tämmöisiä tyynyjä ja peittoja pitäis mennä katsastaa, josko näistä joku vaikka uudelle soffalle pääsisi :) Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille, ottakaahan rennosti! - Tintti -

10 kommenttia:

 1. On se ihana tunne kun saa jotain uutta ja raikasta kotiin:) Ihana blogi sulla,jään ehdottomasti seurailemaan<3

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä aika kutkuttavaa kun saa jotain ihan uutta :) Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan <3 Tulempas vastavierailemaan.. :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun saa sen mitä on suunnitellut.

  VastaaPoista
 4. Tuo sohva on yksi suosikkini. Juuri eilen katselin noita Ikean sohvia ja totesin, että jos nyt sisin uudet sotvat ottaisin myös tuon. Meillä Valkoiset Ektorpit ollet nyt jo yli kymmenen vuotta ja tekisi mieli jo vaihtaa!
  Ihanaa, että saat uuden ihanan sohvan. Innolla odotan kommenttia valinnastasi!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Paljon olen lukenut ja kuullut hyvää tästä sohvasta joten toivottavasti sitä se on :) Ainakin tämän aamun perusteella tuntuu nappi valinnalta meille :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)