maanantai 19. syyskuuta 2016

Aamu uudella sohvalla

Tänään oli tarkoitus nukkua pitkään, että jaksaa taas valvoa toisten unta ensi yön. Noh, ei nappiin mennyt tämäkään aamu. Yhdeksältä soi puhelin, isäntä soittaa. Koulusta oli soitettu, poikanne yskii niin kovin että toivoisimme hänet haettavaksi kotiin. Sen verran valottaa tilannetta että pojallamme on aina ollut astma ja näin syksyinä se pahenee ja yleensä syksyt menee yskiessä, enemmän ja vähemmän. 
Taas suoritettiin lentävä lähtö, äkkiä housut jalkaan, takki päälle ja autoon. Menin hakemaan pojan koulusta kotiin jälleen tarhapöllönä :D Toivottavasti tästä ei nyt sentään ihan joka viikkoinen tapa tulisi. 
Poika lepää tämän päivän sohvalla katsellen piirrettyjä tabletiltaan. Ei onneksi kuumetta eikä flunssaa vain kuivaa yskää. Katsotaan mihin tämä tästä kehkeytyy.
Nyt aikaa uudella sohvalla :) Olen kyllä tyytyväinen ostokseen, kertakaikkiaan. Väri on ihanan vaalea ja sohva on malliltaan hyvä. Ihan alkaa nukuttaa :) Tämä on minun elämäni ensimmäinen sohva minkä itse minä ostan. Käytössähän se vasta sitten näkyy se käytännöllisyys mutta nyt ainakin tuntuu hyvältä :) 
Työntäyteistä maanantaita ja hyvää alkavaa viikkoa! 
Toivottavasti muut yökyöpelit saivat nukkua pidempään ;)

11 kommenttia:

 1. No voi äh! Meilläkin on pojat olleet vähän nuhaisia - mutta toivon ettei ihan tarttisi jäädä kotiin! Onneksi teillä on hieno sohva joka vähän lohduttaa tässä tilanteessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että! Paranemisia sinne pojille! No nyt on hyvä sohva sairastaa ;)

   Poista
 2. Kaunis sohva, itsekin valitsisin tuon sävyisen nyt jos uutta sohvaa oisin hankkimassa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kovasti, niin sohvasta kuin väristä. Ja mikä parasta pääliset voi vaihtaa tai ostaa uudet kun mieli muuttuu :)

   Poista
 4. Hienon värinen sohva!
  Meillä on tv huoneessa myös harmaa sohva. Ei näy ihan heti lika.
  Kivaa keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen väriin ja sohvaan ja paljon olen kuullut hyvää tästä ikean sohvasta :) Toivotaan että pitää paikkansa :)

   Poista
 5. Kaunis on sohva! Harmaalla istutaan meilläkin!😉
  Viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen sohva ja väri ja kangaskin miellyttävä! Päädyit myös kauniiseen tyynyyn! ☺Meilläkin jossain vaiheessa vaihto edessä. Tällä hetkellä meillä on ruskea kangassohva. Sitä kun pyyhit paikallisesti vedellä, siihen jää vaalea läntti. Olen jotenkin kyllästynyt. Vaaleaa en tosin vielä uskalla ostaa kun 2,5 v on vielä kovin sotkeva.

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)