torstai 29. joulukuuta 2016

Joulu on aikaa, siinä on taikaa..

Valkoisten haaveiden talossa on aina ollut oikea vihreä rehevä kuusi joka on kannettu sisään ajoissa mutta koristeltu vasta aattona. Joulukoristeet on nostettu itsenäisyyspäivänä että lapset saavat alkaa laittamaan joulua :) Jouluun on kuulunut punainen ja vihreä. Tänä jouluna rikottiin perinteitä todella. Ei kannettu kuusta sisälle vaan isäntä osti valkoisen muovikuusen nurkkaan koristamaan. Kuusi koristeltiin viikkoa ennen aattoa kun ei maltettu odottaa..
Joulukoristeiden päävärinä toimi tänävuonna valkoinen, mutta sekaan pääsi hippunen hopeaakin..
Mutta eihän joulu ilman tonttusia tule, pitihän niitä punahattu hiippailijoita muutama laittaa, ihan vaan joulun tuntua tuomaan. Ja lapsille vähän kertoa kuinka ne kurkkivat oletteko kilttejä ;)

(Tämä ihana heinäseipäästä tehty joulupukki on meidän esikoisen ekaluokkalaisen koulussa tekemä, se pääsi olohuoneeseen koristamaan ja vahtimaan.. Luomaan joulun tunnelmaa, minusta se oli niin ihana.)Semmoisia joulukoristeita mm. löytyi meiltä tänävuonna. Olen kinunut isännältä jo vuosia tuota valkoista kuusta ja se ei ole saanut kannatusta ja nyt se on vihdoin meillä, eikä kaduta yhtään. Mites muilla? Aito oikea vehreä kuusi, muovikuusi, valkoinen ? Mikäs on lemppari joulukoristeesi, mitä ilman joulu ei tule? Meillä on ollut keittiön ikkunassa aina tähtivalo ketju ja se on minun jouluni tuoja. Kun tähtivalot on ripustettu keittiöön voi tämän emännän joulu viimein alkaa :)


Yökyöpeli siirtyy töihin, Hyvää yötä kaikille!
Huomenna raketti ostoksille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)