lauantai 5. marraskuuta 2016

Kummituksia, Tampere, Perheaikaa

Kävipäs tuuri, voin sanoa :) Satuin voittamaan Sally`sin blogi arvonnassa kummitusrannekkeet särkänniemen kummitusjuhlille, kiitos http://countrysally.blogspot.fi/.  
Varattiin hotellihuone koko poppoolle. Päädyttiin Hotelli Cumulus Koskikatuun. Matka alkoi aamulla hyvissä merkeissä, ilma oli kuin morsian. Matka oli pitkä, onneksi lapset nukkuivat suurimman osan ajasta. Kun päästiin tampereelle ajettiin auto parkkihalliin ja mentiin kirjautumaan hotelliin :)

Pitkä matka sai eväistä huolimatta vatsat kurnimaan oli aika lähteä syömään. Tuntuu että ravintolan löytäminen on aina tällä poppoolla haaste, kaikki tykkäävät ihan eripöperöistä. Mutta päädyttiin että käydään American Dinnerissä. Ollaan käyty viimeksi varmaan viisi vuotta sitten :) Ja ihanaksi yllätykseksi sielläkin oli hieman halloween meininkiä ;) Tästä matka jatkui särkänniemen Koiramäen kummitusjuhlan syövereihin. Siitä tulossa ISO kuva päivitys huomenna :) Tänään ei jaksa, kuviakin tuli räpsittyä lähemmäs miljoona :) Tuli käytyä akvaariossakin ja se oli myös upea. Olikos moni teistä samoissa kekkereissä?


Hyvää yötä kaikille :) 
1 kommentti:

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)