keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kuppi kahvia ja Kuvia

Isäntä lähti omalle koululleen, tämä äiti keräsi lapsensa hoidosta ja nyt lapset leikkivät nätisti omissa huoneissaan. Hassua, kerrankin on mennyt jo useampi tunti ilman ainuttakaan kinastelua <3 Päätimpä pistää kaffet tulille ja haaveilla sisustusjuttuja taas. Olkkarin seinään on jälleen sudittu maalia ja nautiskelen tässä sohvalla katsellessani uutta seinää. Vielä vähän kesken mutta kyllä se tästä. Kaaos jatkukoon siis vielä hetken. 
Eksyin kärkkäisen verkkokauppaan, enää edes muista mitähän etsin. Ihania tyynyjä löytyi jälleen. Ja tuo punottu palli on minusta kaunis, voisin kuvitella sen meidän olohuoneeseen helposti. Jokin noissa rautalankakoreissa vetää minua puoleensa, tietynlainen rosoisuus. Rautalankakoreja on kummasti tässä sattunut silmiin vaikka en oikeastaan moista edes etsi. Saattaapi olla että jonkunlainen tänne lähes vahingossa kotiutuu. Huomaan kyllä syksyn ilmassa sillä kaikenlaiset kynttilät ja lyhdyt kiinnittävät huomioni. Niitäkin taas sattui silmiin :)Tämmöisiä sisustusajatuksia tälläkertaa
Mites teidän syksysisustukset?
4 kommenttia:

 1. Kivanoloinen blogi sulla :) Sisustushulluna mua tietysti kiinnostais nähdä esittely teidän kodista, vähän niinkun joka huoneesta ;) Meidän kodin esittelin juuri omassa blogissa http://munlempihetki.blogspot.fi/2016/08/esittelyssa-meidan-koti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Esittely kodista on tulossa :) Ensin täytyy saada tämä remonttikaaos hoidettua :D

   Poista
  2. Pitääkin tutustua tuohon verkkokauppaa, hyvä vinkki. Ja mukava blogilöytö tämä sinun blogi. Piipahda kylässä www.willalemmelle.blogspot.fi.
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
  3. Kiva kun eksyit tänne, tervetuloa lukemaan :) Ihanaa, ehdottomasti käyn vastavierailulla! Mukavaa sunnuntaita sinnekkin!

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)