sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Taidot testiin.

Torstai ja perjantai päivä tuli vietettyä ensiapukurssilla. Tuli taas taidot päivitettyä tähän päivään. Hyvä niin. Tuli muuten taas tarpeeseen, puolet unohtuu kyllä tässä matkan varrella. 
Hieno kurssi oli, tosin raskas. Kurssipäivä alkoi 8.30-15.15 ja itse kun olet tottunut olemaan yökkönä kyseinein aikataulu ei oikein meinaa istua minun päivärytmeihini. Aamulla aikasin herääminen oli ihan tuskaa. Koko yön vilkuilit tunnin välein kelloa että et vain myöhästy. Silmät unensumussa ajelet paikalle ja haukottelet. Tuntuu että omat silmät avautuivat kunnolla vasta kahden kahvipaussilla.
Kotiin kun pääsin olin aivan venttipuhkipoikki. Päiväunetkin tuli otettua, ei tosin tarkoituksella. Lasten kanssa katselin elokuvaa ja huomasin heräileväni lopputekstien aikoihin.
Noh, kurssi on nyt käyty ja pidetään peukkuja ettei nyt joudu elvytystaitoja testailemaan kuitenkaan. Täytyy muuten sanoa että nyt ea-kortti on voimassa 3 vuotta ja jos näitä taitoja ei missään virkistä niin muistankohan mitään 3 vuoden päästä kun menee taas päivittämään?


On muuten kesäntuntua ilmassa, lämpömittari kapuaa aikamoisiin lukemiin. Vaikkakin huomiseksi lienee taas luvattu kylmempää. Mutta on ollut kiva nauttia lauantai päivää pihalla lähes koko päivä. Auringonpalvontaa. Lapset ovat saaneet temmeltää oikein urakalla pihalla. Fillareilla huristeltu koko päivä. Ensimmäinen pyörällä kaatuminenkin sorapihalla saatu aikaiseksi, onneksi ei mitään mitä ei puhdistusaine ja laastari paikkaisi.

Hyvää viikonloppua kaikille!
3 kommenttia:

  1. EA-kurssi on kyllä hyödyllinen, mutta jos ei taitoja tarvitse (mikä tietty toive) niin ne ruostuvat. Säännöllisesti pitäisi käydä harjoittelemassa.

    VastaaPoista
  2. Ihana muumimuki <3

    Aurinkoista talven jatkoa Sinulle :)

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)