perjantai 4. marraskuuta 2016

Lasten Halloween kekkerit


Pitkien työviikkojen ajan päässäni kynsi ajatus halloweenin "juhlistamisesta" jotenkin. En tarkoita mitään karkki vai kepponen kierrosta, joka ei mielestäni kuulu tänne meidän alueellemme millään lailla. Mutta ainahan on syy juhlaan ja halloweenhan on hyvä tekosyy tehdä taas jotain erilaista, eikö?
Lasten kanssa sitten keskiviikkona rupattelin ja lapsethan olivat menossa mukana heti kympillä (isäntä ei ehkä niinkään). Tehtiin sitten pikana  muutamassa minuutissa keskiviikkoiltana kutsukortit ja päätettiin että perjantaina vähän juhlitaan.
Olin yön töissä ja päästyäni aamulla kotiin aloin pikasiivouksen, leipomisen ja koristelun. Ja olen kyllä aika ylpeä itsestäni, ihan mageet pippalot saatiin aikaseksi vaikka ikähaarukka oli aika laaja 3-30 vuotiaita :D

Pikakoristelu tuli suoritettua hyvin pitkälti sillä mitä kaapista löytyi. Vanhoja verhoja ja verkkoja, askartelumateriaaleja, maljakoita ynm. Mutta niillä saatiin ihan toimiva kokonaisuus aikaiseksi. Vähän luurankoa, hämähäkkiä ja muumioita.

Pöydässä olevat tarjottavatkin koottiin aika pikavauhdilla:


Tarjolla oli:

- Zombien aivomuffinsseja
- Luurankoja
- Muumion käsiä
- Pehmeitä kummituksia ja kurpitsoja
- Sormi Hodareita
- Matoja ja Zombinsydän sipsejä
-Myrkkyruiskuja

Pitihän sitä vähän jotain ohjelmaakin lapsosille kehitellä. Päälystettiin tikkareita nenäliinoilla ja maalattiin niille silmät ja suu niistä tuli haamuja ja ostettiin pussi silmämunia. Piilotin päivällä näitä ympäri huushollia ja lapsilla oli sitten illalla silmämuna ja haamujahti.


Seuraava ohjelma numero oli muumion teko. Tämä tehtiin pari kilpailuna, jokainen pari sai 2 rullaa vessapaperia ja toisen piti kääriä toisesta muumio. Tämän kilpailun voittivat juhlien nuorin pari 3 ja 4 vee :) Muumion rakentelua jatkettiin huonommalla ja paremmalla menestyksellä. Kun muumiot oli saatu kasattua piti ne purkakkiin. Jokainen muumio räjähti keskellä olohuonetta seurauksena kasoittain paperisylttyä. Tästä seurasi megaluokan veskipaprusota! Heh, se oli erittäin hauskaa niin 3 vuotiaasta kuin 30. Isoakin lapsettaa joskus :)


Mukaan mahtui monenlaista juhlijaa mm. merirosvo, kissa, noita olematon, ninja, piru ja luuranko. Joukko oli kirjava ja kaikki tulivat hyvin toimeen keskenään :) 


Tämmöinen toiminnan täyteinen ilta meillä :) 
Yhtään ei harmita että kyhättiin pikkubileet kasaan päinvastoin.
Mites muilla, oliko kemuja?
Mitä mieltä olette yleisesti halloweenin juhlistamisesta?

Näihin tunnelmiin, vihdoin pää tyynyyn, väsymys painaa todella.
Huomenna tiedossa perhematkailua tampereelle :)


1 kommentti:

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)