tiistai 27. syyskuuta 2016

Vähän erilainen iltaruoka

Yökyöpelöinti loppui tänä aamuna, äkkiä kotiin ja pariksi tunniksi nukkumaan. PrrPrrr.. Kello soittaa, yhtään ei tekisi mieli nousta, silmäluomet painavat ainakin tonnin mutta ei auta. Koulu kutsuu. Tänään ohjelmassa opintokäynti. Noh, minun onneni on että ei tarvinnut katsella kalvosulkeisia ja yrittää oppia jotain väsyneenä. Opintokäynnin jälkeen nokka kohti päiväkotia ja hakemaan kuopus hoidosta. Kello on jo vaikka ja mitä, taas. Kaupan kautta kotiin. Mitä tänään syötäisiin? Hei, me ollaan koko perhe taas pitkästä aikaa tämä ilta kotona, jotain hiukan spesiaalia ;) Kuopus sen keksi, Dippaillaan!


Tämmöistä pikaruokaa tänään. Mitkäs on teidän vakiopikaruuat, kiireiseen arkeen? Siinä sitten ilta meni istuskellessa dippailuiden ääressä ja katsellessa yhteistä elokuvaa. Nyt on pikku tirriäiset pussailtu ja peitelty, hetki bloggausta ja töllötintä ja sitten sänkyyn. Johan tässä alkaa uni painamaankin. Huomenna kutsuu aamuvuoro ja sen jälkeen taas koulu. Huhheijjaa...

Hyvää yötä ja makeita unia kaikille!
12 kommenttia:

 1. Meillä joskus haetaan pitsaa - se on koko perheen ehdoton suosikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pizza toimii :) hyvä vaihtoehto, kelpaa meilläkin kaikille :)

   Poista
 2. Ihanaa sormiruokailua! Dippijutut on kivoja! Mukavaa jatkoa!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluu juurille, sormiruokailua :) Onhan se hauskaa aina välillä :) Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 3. Herkullisen näköistä!
  Meidän pikaruoka on yleensä purkkihernekeittoa tai sitte haetaan Subit.
  Kivaa iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo hernari ei tee kauppaansa vaikka mitä yritän. Mutta eilen tuli pikapuolin kauppareissulta napattua subit evääksi, nam! ;)

   Poista
 4. Tuo on kyllä hyvää. Meilläkin on välillä tuommoista ruokaa.

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava ruoka!! Meillä on vaikkapa hampparit tai pastat sellaisia "pikaruokia" joista lapset tykkää. Tuo dippisetti on kyllä hyvä kun siinä vihannekset tulee mukavalla tavalla osaksi ruokailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä dippailulla olen saanut meidän mieskansankin innostumaan edes vähän vihanneksista joten on kyllä hyvä konsti :)

   Poista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)