keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kukka rakkautta..

Niin monesti jo todettu että on syksy. Syksy tuo tullessaan erilaista sisustusintohimoa, niin sisälle kuin ulos. Tänään työpäivän ja kouluillan välillä oli tunnin verran luppoaikaa ja kulutin sen kukkakaupoilla :) 

Mukaan tarttui krysamteemeja ja callunoita. Mutta nyt ongelma, mistä näille kivat ruukut? Millaisissa ruukuissa teillä on syyskukat? Toinen terassin puolelle piristämään ja toinen etuoven viereen toivottamaan tervetulleeksi :)

(Ja psst, nämä ovat ekat uudella kameralla otetut kuvat ;) Huomenna lähdetään vapaapäivän kunniaksi lasten kanssa leikkipuistoilemaan ja siinä ohessa pääsee sitten kunnolla testaamaan uutta kameraa, oon niin innoissani)


Kukan kauniisiin, syksyisiin tunnelmiin, Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Hei! Kauniita ovat! Itse laitoin ihan vanhoihin peltiruukkuihin ja kastelukannuun syksyn kukat parvekkeelle. Harmaassa pellissä on niin rosoinen henki. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin kauniita :) Noita peltiruukkuja kyllä tuolla olisi ja sinkkiämpäreitä :)

   Poista
 2. Rakastan kukkia, sisällä ja ulkona. Nyt emme ole hankkineet vielä syyskukkia, mutta onneksi se on vielä edessä :) Kävin juuri viime viikolla Mosa Interiors liikkeessä, siellä oli superkivoja ruukkuja joista ostin kolme. Meillä on ulkona eri puolilla pihaa kukkaruukkuina kaikkea laidasta laitaan. Kukkia vanhoissa kattiloissa, isoissa polyrottinkiruukuissa, betoniruukuissa. Yksi vuosi istutin kukkia vanhaan kumisaappaaseen.. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu meillä on lasten istuttamat samettiruusut olleet heidän vanhoissa saappaissaan rivissä aidan päällä :D se on aika hauskaa. :)

   Poista
 3. Krysantteemit ovat ihania. Täytyykin käydä ostamassa uusi terassille, kun valkoisesta on tullut jostain kumman syystä ruskea! :) Mies unohti ilmeisesti kastella, kun oltiin tyttären kanssa reissussa! Ihania kuvia blogissasi. Liityin lukijaksesi ja toivotan sinut tervetulleeksi vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan :) Tulen ehdottomasti vierailulle ;) Ja pelkään että mitenhän näiden mun kukkien käy, toivottavasti ei tule ruskeita :D

   Poista
 4. Kauniit kukat. Mulla ei ole vielä yhtään syysistutusta. Ehkä teen ensi viikolla..

  VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)