maanantai 29. elokuuta 2016

Mennyt Kesä, Tullut Syksy.

Tuossa yön pimeinä tunteina kun valvoin ja katselin kolmannen kerroksen ikkunasta ulos, kuinka tuulen vire ripotteli puista lehtiä pitkin asfaltoitua katua. Aloin miettimään mennyttä kesää. Eiköhän nyt jo voi puhu menneestä kesästä kun koivunlehdetkin alkavat kellertää enemmän kuin vihertää. Miten kesä meni niin kuin omasta mielestä? Oli kiire, ylläri, eiköhän se ole jo käynyt selväksi. Mutta olihan sitä lomaakin hiukan.
Tehtiin perheen kanssa viikon mökkeilyreissu yyteriin, tutustutiin porin maisemiin ja seikkailtiin erilaisia teitä takaisin kotiin. Se oli hyvä reissu. Yyteri oli mahtava, lapset nauttivat ihan suunnattomasti. Mökki oli pieni, mutta se riitti meidän tarpeisiin ihan hyvin. Aika vähän tuli mökissä oltua kun päivät paineltiin hiekkarantaa ja leikkipuistoja. 
Porin Pellehermannin puisto, uskomattoman ihana paikka, voin suositella lapsiperheelle ehdottomasti. Oli paljon tekemistä sekä meidän kouluikäisille että neiti 2-veelle. Reissun kuva satoa muistellessa:
Loppujen lopuksi, koko vuosi on kulunut hirveän nopeasti. Ei enään pitkä matka jouluun. Tähän vuoteen on mahtunut jo nyt niin paljon. Eskarilaisneiti oppi luistelemaan, skeittaamaan ja pyöräilemään kunnolla. Esikoispoika aloitti koulutaipaleensa. Kuopuksen kanssa pikakiidätys sairaalaan kun hengitystiet menivät totaalisesti lukkoon, siitä tulikin sitten pidempi reissu. Ystäväperheen kanssa kylpyläreissua. Vauvakutsuja, Polttareita, Pienen siskontytön syntymä, Useat häät, Seikkailuita Leikkipuistoissa, HopLopeissa, Eri uimarannoilla, Vesirokkoa, Solisluumurtumia, Autoremontteja, vaikka ja mitä.  Katsellessa kuvia tältä eletyltä vuodelta voin vaan todeta että saan olla onnellinen. Onnellinen kaikista niistä ihanista ihmisistä jotka jakavat tätä eloa kanssani ja jaksavat tarpoa mukana vaikka olisikin huono päivä. Niin paljon iloja ja suruja, mutta se kuuluu elämään! Tämmönen vuodatus tänään ;)

Hyvää alkanutta viikkoa ja Maanantain jatkoa itse kullekkin!
Muistakaahan nauttia arjen pienistä iloista :)

- Tintti-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)