tiistai 18. lokakuuta 2016

Pikkuväen Kotiruokaa

Jännä juttu. Musta tuntuu että aina syödään niitä samoja pöperöitä: Makaroonilaatikko, jauhelihakastike ja makkarakeitto. Eri variaatioita mutta samalla kaavalla. Mä tahdon jotain muuta.
Tänään pikkuväen keittiössä kokkailtiin tonnikalalaatikkoa, vaihtelu virkistää ja hyvää oli :)




Pikkuväen Tonnikalalaatikko:

-1pss Haluamiasia makaroneja (me ostettiin värikkäitä vaihteeksi)
-2prk tonnikalaa öljyssä
-2 Ruokakermaa (meillä oli 3 juuston kermaa)
-2 kananmunaa
-Suolaa & Pippuria
-1.5dl juustoraastetta


1. Keitä makaronit
2. Sekoita vuuassa keitetyt makaronit ja tonnikalat (Laitettiin ihan öljyineen           päivineen)
3. Sekoita Kerma, Munat ja Juustoraaste
4. 175 astetta noin 30 min.


Helppoa, Suht nopeaa, Maistui taas vähän erilaiselta, Nam Nam :)
Mitäs muilla oli tänään ruokapöydässä? Sitten seuraava ikuisuus kysymys, mitä huomenna syötäisiin?


Aika painua pehkuihin, maukkaita unia kaikille!




15 kommenttia:

  1. Kiitti kivasta ohjeesta! Mun blogissa onkin arkiruokahaaste. Tuu jakaan tää ohje sinne, saat näkyvyyttä myös sitä kautta 😊

    VastaaPoista
  2. Kiitti kivasta ohjeesta! Mun blogissa onkin arkiruokahaaste. Tuu jakaan tää ohje sinne, saat näkyvyyttä myös sitä kautta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos ohje kelpasi :) Kiitos, tuumpas jakailleen sinne :D

      Poista
  3. Mä katsoin just yksi päivä netistä meidän alueen ala-asteiden ruokalistan seuraavaksi kolmeksi viikoksi :) Nyt voi vielä huoletta syödä samaa ruokaa kun koulussa koska lapset on niin pieniä ettei joudu sitten koko päivää syömään samaa ruokaa :D Eipähän tuu aina ostettua sitä jauhelihaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loisto idea ;) Kiitti :) Meillä kävi kerran niin että koulussa ja päikyissä oli kinkkukiusausta ja samaa kotonakin, voi että tökki.. Ymmärrän :D

      Poista
  4. Vaikka minulla ei ole enää pieniä lapsia, sopii tämä varmasti aikuiseen makuun. Kiitos vinkistä, niitä ei ole koskaan liikaa.

    VastaaPoista
  5. Takuulla hyvää! Myös tonnikalapihveistä tulee herkullisia kun ne paistaa rapeapintaisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namsk! Ne olleet kokeilulistalla myös jo tovin, ei vaan ole ehtinyt :)

      Poista
  6. Tulin kertomaan että olet voittanut blogissa Willalemmelle.blogspot.fi
    Onnea!!!!
    Samalla nappaan herkullisen ohjeen! Kiitos!

    VastaaPoista

Jätäthän kommentin ja piristät päivääni :)